Adelina Pestritu, primul Revelion in calitate de mama. Cum a petrecut trecerea dintre ani. "Atipic, nu?"

/ / Modificat: 2020-01-01
Adelina Pestritu, primul Revelion in calitate de mama. Cum a petrecut trecerea dintre ani.

Adelina Pestritu a petrecut Revelionul din 2018 in spital, cu fiica sa, din cauza unei viroze. Anul acesta a vrut sa recupereze timpul pierdut si a sarbatorit trecerea dintre ani cu totul altfel decat o facea pana acum.

Nu a ales un local de fite sau tinute sclipitoare asa cum o facea in fiecare an, ci a preferat sa ramana acasa, alaturi de familia sa, dar mai ales de micuta Zenayda.

"Am intrat in 2020 imbracati lejer, cu Zeny alergand fericita si sanatoasa prin casa, cativa prieteni cu care am ciocnit sampanie la 00:00, ne-am uitat la Dan Negru si am mancat sushi, pizza si prajituri. 😋

Atipic, nu?

adelina

Pentru noi a fost cea mai frumoasa trecere in Noul An. Nu ne-am dorit sa mergem la vreo petrecere sau restaurant, ci sa ne bucuram in caminul nostru de primul Revelion petrecut acasa in aceasta formula. Fix asa cum ne-am propus.La multi ani!," a scris Adelina Pestritu pe Instagram.

"Nu sunt geloasa ca fiica mea seamana cu tatal sau"

Vedeta traieste cea mai frumoasa perioada din viata de cand a devenit mama. Fetita sa are 1 an si 4 luni si seamana foarte bine cu tatal sau, cu care are si o relatie foarte apropiata. Dar acest lucru nu o deranjeaza deloc pe Adelina si spune ca nici nu este geloasa din acest motiv, asa cum o intreaba unele persoane.

"Daca vorbim despre relatia pe care copilul meu o are cu tatal ei, ar fi absurd sa fiu geloasa. Mai vin persoane la mine si-mi spun ca-si cer scuze si spera sa nu ma supar, dar Zenaida seamana atat de mult cu Virgil. Pe bune? Este taica-su, adica logic ca seamana. Sunt mandra ca seamana cu el pentru ca eu il iubesc pe sotul meu si am facut-o din iubire si e normal sa-l vad pe el in miniatura," a povestit Adelina Pestritu pentru Libertatea.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Revelion Fetita adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre