Adela Popescu, probleme cu baietelul cel mic: L-am izolat pe bebelus

/ / Modificat: 2019-01-16
Adela Popescu, probleme cu baietelul cel mic: L-am izolat pe bebelus

Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu o luna. Vedeta a povestit ca bebelusul sau s-a confruntat, deja, cu problemele cauzate de anotimpul rece. Si la sfatul medicului pediatru a luat masuri.

"Am avut o perioada destul de grea. La doua saptamani, cel mic, avea deja muci, ceea ce nu e chiar indicat. Alexandru a facut febra, eu la fel, noroc cu tatal care s-a tinut tare. Pe cel mic l-am izolat intr-o alta camera, Alexandru nu are voie sa intre la el decat daca are masca si se dezinfecteaza. Stiu ca poate parea cumva exagerat, dar medicul mi-a spus sa avem grija. Daca cel mic face febra, protocolul spune ca trebuie internat", a povestit Adela Popescu.

Vedeta se lupta acum cu kilogramele acumulate pe perioada sarcinii. Dar este multumita ca a scapat deja de 10 kilograme.

"M-am tinut de cuvant si am slabit. Aveam 70 de kilograme cand am nascut si acum am ajuns la 60. Ca sa ajung la cat aveam inainte, ar trebui sa mai slabesc inca 7 kilograme", a dezvaluit Adela la emisiunea "Vorbeste lumea".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Adela popescu sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre