Adela Popescu este insarcinata! Cum a facut vedeta marele anunt

/ / Modificat: 2018-06-26
Adela Popescu este insarcinata! Cum a facut vedeta marele anunt

Adela Popescu este insarcinata pentru a doua oara! Actrita in varsta de 31 de ani a facut anuntul in urma cu doar cateva ore chiar pe pagina sa de Facebook, in cel mai amuzant mod: printr-o fotografie in care atat ea, cat si Radu Valcan, baietelul lor de doar doi anisori, Alexandru, si catelul lor, poarta tricouri inscriptionate cu cele mai haioase mesaje. 

Se pare ca Adela are deja 15 saptamani de sarcina si va aduce pe lume tot un baietel! "Cand am aflat ca sunt insarcinata pentru a doua oara am ridicat ochii spre cer si am spus: „Doamne, daca va fi fetita, vom fi foarte fericiti. Daca va fi baiat, vom fi de asemenea foarte fericiti, dar inseamna ca vei vrea sa avem trei”. Si a vrut.", a scris Adela pe site-ul sau.

Pentru a da fericita veste celor dragi, Adela si Radu Valcan au pregatit un moment special chiar de ziua lui Alexandru, pe care au sarbatorit-o in familie. 

"Surprindere, lacrimi de fericire, panica, extaz, panica din nou, dar si o liniste ce vine din siguranta ca fratiorul lui Alexandru va aduce, odata cu venirea lui pe lume, si mai multa fericire in familia noastra. Micutule, avem un tricou si pentru tine! Te asteptam!", a marturisit Adela, emotionata. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre