Ce va intampla cu deschiderea scolilor dupa vacanta de doua saptamani. Anuntul făcut de Raed Arafat

/ / Modificat: 2021-10-24
Ce va intampla cu deschiderea scolilor dupa vacanta de doua saptamani. Anuntul făcut de Raed Arafat

 Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut noi precizari in ceea ce priveste deschiderea scolilor dupa terminarea vacantei de doua saptamani. 

Seful DSU a explicat ca elevii vor reveni in banci doar in momentul in care va exista siguranta din punct de vedere epidemiologic. 

“S-a preferat solutia asta (vacanta pentru toti elevii, n.r.) compensand ulterior zilele date pentru vacanta, decat sa fie online si sa fie o discrepanta intre accesul la online si seriozitatea si toate acestea. Au fost niste discutii care au fost stabilite mai ales de expertii de la Ministerul Educatiei ca asta ar fi solutia mai buna”, a explicat Raed Arafat la Digi24

De asemenea, Raed Arafat a spus ca inca nu este o certitudine ca elevii vor reveni la scoala fizic dupa aceste doua saptamani de vacanta, in contextul pandemiei de coronavirus. Seful DSU a precizat cand va fi luata o decizie in acest sens.

“Nu exista nicio garantie (ca va incepe scoala fizic – n.r.) pentru ca nu stim cum va evolua. Asteptam sa vedem evolutia si discutia asta a fost ca la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se misca situatia”, a spus Raed Arafat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Redeschidere scoli Scoala copii Copii coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre