Atentie, parinti! Un tip de colac pentru copii, retras din magazine deoarece prezinta pericol de inec

/ / Modificat: 2021-08-01
Atentie, parinti! Un tip de colac pentru copii, retras din magazine deoarece prezinta pericol de inec

Un tip de colac pentru copii a fost retras din magazine deoarece prezinta un pericol pentru micuti. Daca il ai acasa, il poti returna in magazine si vei primi banii inapoi.

Reteaua de magazine axata pe articole sportive Decathon a anuntat ca retrage din magazine colace de inot cu hamac integrat pentru copii. Anuntul vine dupa ce s-a descoperit ca aceste colace prezinta un risc potential privind ruperea unei lipituri.

Cel care a luat decizia retragerii colacului este chiar producatorul. Acesta sustine ca, in cazuri foarte rare se poate rupe treptat sau partial lipitura care separa partea gonflabila de partea de tesatura pe care sta copilul.

„Nu am intampinat niciun accident legat de aceasta problema, cu toate acestea nu dorim sa ne asumam niciun risc in ceea ce priveste siguranta tinerilor nostri utilizatori si, prin urmare, retragem toate produsele noastre de pe piata”, au transmis reprezentantii producatorului.

ANPC anunta ca este vorba despre colacul pentru piscina cu hamac integrat pentru copii marca Nabaiji. Acesta a fost vandut in Romania in perioada 1 ianuarie-3 iulie 2021.

Potrivit producatorilor, clientii care au cumparat acest produs il pot returna la cel mai apropiat magazin si vor primi inapoi contravaloarea acestuia.

“Multi dintre voi ati preferat acest produs si suntem constienti de acest lucru. Din pacate, ca parte a politicii noastre de calitate, echipele NABAIJI au identificat un risc potential privind ruperea unei lipituri la colac.

Lipitura se poate rupe treptat si partial separand partea gonflabila de partea de tesatura pe care sta copilul. Acest fenomen, foarte intamplator, se produce numai in cazuri foarte rare. Nu am intampinat niciun accident legat de aceasta problema, cu toate acestea nu dorim sa ne asumam niciun risc in ceea ce priveste siguranta tinerilor nostri utilizatori si, prin urmare, retragem toate produsele noastre de pe piata. Ca masura de precautie, va invitam sa returnati produsul la cel mai apropiat magazin pentru a fi rambursati. In cazul in care nu va puteti deplasa la magazin, va rugam sa contactati centrul nostru de relatii cu clientii la numarul 021.408.5005 conform programului afisat pe www.decathlon.ro la sectiunea „contactati-ne”, pentru a obtine raspunsuri la intrebarile dvs.

Actiunea de retragere voluntara se desfasoara pana pe 29.01.2022”, se mai arata in comunicatul postat pe anpc.ro.

Surse foto: piqsels.com, anpc.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre