Video."Sunt cuminte!" Tipetele sfasietoare ale unui copil surprinse la o cresa sau gradinita din Timisoara

/ / Modificat: 2019-04-13
Video.

"Sunt cuminte!" Acestea sunt tipetele unui copil surprinse in dreptul unei cladiri care adaposteste o gradinita si o cresa din Timişoara. 

- Mamaaaa! Ma cumintesc! M-am cumintit! Sunt cuminte!

- Du-te pe pat, te duci si dormi!

-Sunt cuminte, m-am cuminţit!

Scenele au fost filmate de mama unei fetite care merge la Gradinita nr. 25 din Timisoara. In aceeasi curte functioneaza si Cresa numarul 9.

Rprezentantii cresei si ai gradinitei dau vina unii pe altii

In urma aparitiei inregistrarii, directoarea gradinitei sustine ca plansetele se aud de la cresa.

"De la noi din gradinita exclus, pentru ca acele grupe care sunt deasupra de cresa au fost plecate din cu Scoala Altfel. Noi lucram la toate informatiile pe care le avem pe camerele de luat vederi si le punem cap la cap si se va vedea exact ce si cum," a precizat Mihaela Matei, directoarea Gradinitei nr. 25, potrivit Digi24.

Coordonatoarea cresei da vina, insa, pe cei de la gradinita. 

"Am fost sunata de dna directoare ca am o problema la cresa. L-am studiat foarte bine si efectiv nu este de la cresa. Toate geamurile cresei sunt inchise. Nu se vede nici rabatat, nici deschis, fluturasii ii vedeti pe toate cele 3 geamuri," a spus Gabriela Craciun, coordonatoarea cresei, potrivit Digi24.

In aceasta situatie, reprezentantii cresei sustin ca vor sesiza politia pentru a se afla adevarul.

"Nimeni nu poate sa demonstreze, decat o ancheta ampla si politia, pentru ca si noi vom sesiza politia," a mai spus reprezentata cresei.

Inspectoratul Scolar Judetean a demarat o ancheta in acest caz,insa sustine ca incidentul ar fi avut loc in cresa, care apartine Primariei. Dar reprezentantii municipalitatii ii contrazic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Timisoara Cresa

Articole recomandate

Citeste si despre