Video. Si-a lasat fiica de doi ani garantie la restaurant pentru ca nu avea bani sa plateasca consumatia

/ / Modificat: 2023-07-11
Video. Si-a lasat fiica de doi ani garantie la restaurant pentru ca nu avea bani sa plateasca consumatia

Un tata si-a lasat fiica de doi ani drept garantie la un restaurant pe motiv ca nu i-au mai ajuns banii ca sa plateasca consumatia.

In imaginile video se poate observa cum fetita plange si se duce dupa tatal sau cand il vede ca iese pe usa, dar acesta o trimite inapoi in restaurant.

"O voi lasa aici drept garantie, iar maine cand voi veni cu banii, o voi lua inapoi", le-a spus acesta reprezentantilor localului, scrie Daily Mail.

Intamplarea halucinanta s-a petrecut in China, in orasul Foshan. Dupa ce a termimat de mancat, barbatul si-a dat seama ca ii lipseste un yuan pentru a plati integral nota de plata.

Gestul lipsit de suflet pe care tatal l-a facut, a rupt inimile a milioane de oameni care au vazut filmuletul, devenit viral, si nu isi pot explica ce fel de parinte este acela care isi paraseste copilul pentru 60 de bani.

Dupa cateva ore bune de asteptare, proprietarul localului a chemat politia, gest care l-a enervat extrem de tare pe tatal intors la local. Acesta a explicat ca nu si-a abandonat fiica, ci a plecat sa faca rost de bani, desi nimeni nu ii impusese acest lucru. Iar scuza pentru intarziere a fost ca nu a mai avut baterie la masina sa electrica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre