Video. Bataie cu pumnii si picioarele intre doi tati, chiar in fata copiilor

/ / Modificat: 2019-09-02
Video. Bataie cu pumnii si picioarele intre doi tati, chiar in fata copiilor

O cearta intre doi copii, de 9, respectiv 11 ani a degenerat intr-un conflict intre tatii lor. 

Incidentul dintre cei mici a pornit de la un leagan, dintr-un parc. Copiii s-au certat si unul dintre ei si-a sunat tatal, care i-a facut observatie celuilalt copil. La randul sau, si acesta si-a chemat tatal. Suparat ca cineva i-a facut observatie micutului sau, a inceput sa il loveasca cu pumnii si picioarele pe celalalt adult.

Agresorul, retinut pentru 24 de ore

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zona. Imaginile au fost vazute si de catre politisti, care s-au autosesizat si au inceput cercetarile intr-un dosar de loviri si alte violente, precum si tulburarea linistii publice.

"Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca barbatul de 34 de ani, in timp ce se afla pe o alee din fata unui bloc din municipiul Iasi, l-ar fi agresat fizic cu pumnii si picioarele pe un alt barbat, de 45 ani, din municipiul Iasi, de fata fiind si alte persoane", a declarat Ilinca Ciobanu, purtator de cuvant al IPJ Iasi, potrivit Mediafax.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore. In urma audierilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

AVERTISMENT! Video cu puternic impact emotional!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bataie Cearta copii Leagan

Articole recomandate

Citeste si despre