VIRAL O mama plange disperata pentru ca nu gaseste scutece, din cauza epidemiei de coronavirus

/ / Modificat: 2020-03-20
VIRAL O mama plange disperata pentru ca nu gaseste scutece, din cauza epidemiei de coronavirus

Rapiditatea cu care numarul cazurilor de coronavirus creste in toata lumea a bagat frica in oameni. De teama ca nu vor mai putea iesi din casa, tot mai multi cetateni isi fac provizii in cantitati foarte mari.De la produse alimentare, pana la cele de curatenie si igiena.

Iar situatia devine mai complicata cand ai si copii mai mici, pentru ca ei au nevoie de scutece. Insa, pe masura ce pandemia coronavirusului progreseaza, in unele zone dispar imediat din rafturile magazinelor. 

A facut o criza de nervi in magazin

Mama a patru copii, Lauren Whitney din Statele Unite, a inceput sa planga in supermarket cand a vazut ca nu mai existau scutece. Dupa ce a cautat prin mai multe magazine, femeia a facut, pur si simplu, o criza de nervi. Apoi a postat un filmulet pe aplicatia  TikTok in care plange si explica situatia prin care trece.

"Cu ce as putea eu sa-mi schimb eu copilul daca nu imi pot permite 20 de pachete de scutece, in timp ce tu poti? a spus ea printre lacrimi.

Vezi video AICI

Videoclipul a devenit viral, cu 5 milioane de vizualizari, si mai multe persoane i-au sarit in ajutor lui Whitney. Insa nu toata lumea a fost draguta cu ea, a povestit aceasta intr-o postare pe Instagram. 

"Voi fi sincera, nu am postat videoclipul in speranta ca va fi viral. Dar l-am postat in speranta ca oamenii vor deveni constienti de modul in care toata aceasta panica cu privire la coronavirus afecteaza familiile cu venituri mici, cum ar fi al meu. Ma bucur sa spun ca majoritatea comentariilor sunt pozitive si de sustinere, dar sunt si oameni care nu au nimic frumos de spus," a scrie ea.

Inca inainte de pandemie, scutecele erau scumpe si faceau o gaura substantiala in bugetul lunar al familiillor cu copii mai multi, cum este si cazul lui Lauren. Nu este nimic de care sa-ti fie rusine.

Sursa: mother.ly

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Statele unite Clip viral Scutece

Articole recomandate

Citeste si despre