VIDEO. Un cuplu vegan si-a infometat bebelusul de 5 luni. Cu ce au inlocuit laptele praf

/ / Modificat: 2019-02-18
VIDEO. Un cuplu vegan si-a infometat bebelusul de 5 luni. Cu ce au inlocuit laptele praf

Un cuplu de parinti americani, adept al stilului vegan si-a infometat, aproape pana la moarte, bebelusul de doar cinci luni.

Julia French (20 de ani) si Robert Buskey (31 de ani) au inlocuit formula de lapte praf cu una bazata pe cartofi, relateaza New York Post.

vegan

Bebelusul cantarea putin peste 3,8 kilograme atunci cand a fost descoperit de autoritati, greutate cu aproape 500 de grame mai mica decat la nastere. Cei doi au fost acuzati de neglijenta si s-ar putea confrunta si cu alte acuzatii. Micutul se recupereaza intr-un spital din Florida si este in afara oricarui pericol, in timp ce parintii lui au fost arestati.

"Avea ochii iesiti din orbite"

Asistentii sociali, citati de postul de televiziune WFTV 9, au marturisit ca s-au decis sa ancheteze cazul cand au vazut ca bebelusul avea ochii iesiti din orbite si i se vedeau coastele. De asemenea, din documentele prezentate in instanta reiese ca micutul era foarte obosit, deshidratat si malnutrit.

Medicii au temeri in privinta sanatatii bebelusului pe termen lung, din cauza hranei inadecvate in primele cinci luni de viata.

"N-am vazut niciodata un copil la acest nivel, atat de aproape de moarte. Cuplul a schimbat formula de lapte cand bebelusul era bine si castiga in greutate," a precizat detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Politie din Titusville.

Detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Politie din Titusville, s-a declarat socat de acest caz: „N-am vazut niciodata un copil la acest nivel, atat de aproape de o posibila moarte“. „Cuplul a schimbat formula de lapte cand copilul se descurca bine si castiga in greutate“, mai spune el. Politistii spun ca parintii nu au explicat de ce au trecut de la laptele organic la o formula bazata pe cartofi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre