VIDEO. O mama isi loveste fetita fotomodel cu piciorul

/ / Modificat: 2019-04-10
VIDEO. O mama isi loveste fetita fotomodel cu piciorul

O mama isi loveste cu piciorul fetita de numai trei ani, fotomodel, in timpul unei sedinte foto, scrie Daily Mail.

Micuta cunoscuta sub numele de Niu Niu, lucreaza de sase luni ca model in China, avand mai multe angajamente, in special, pentru magazinele on-line de imbracaminte si incaltaminte.

Mama, filmata cand isi lovea copilul cu piciorul

Un proprietar de magazin care a lucrat cu Niu Niu a povestit ca fetita a fost suprasolicitata, lucrand mai multe ore in ziua respectiva. El a explicat ca mama a luat "multe angajamente" de la diversi clienti, in acelasi timp, pentru a castiga mai multi bani.

fetita-fotomodel1

Femeia a fost filmata in timp ce o loveste cu piciorul pe fetita pentru ca, se pare, nu a fost multumita de performanta copilei in timpul unui spot publicitar si de aceea a vrut sa o pedepseasca.

Dupa aparitia imaginilor, devenite virale pe retelele de socializare, mama a fost dur criticata si acuzata de abuz asupra copilului, iar unele magazine au renuntat la imaginile cu Niu Niu in semn de protest. Ulterior, femeia si-a cerut scuze public.

In China, un copil model cu experienta poate castiga intre 10 si 20 de euro pentru fiecare outfit in care este fotografiat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre