VIDEO: O ecografie arata cum se lupta gemenele in uter

/ / Modificat: 2019-05-13
VIDEO: O ecografie arata cum se lupta gemenele in uter

Tatal gemenelor a inregistrat momentul in care se vede clar cum se lupta fetitele in timp ce medicul efectueaza ecografia. Videoclipul a devenit viral pe retelele de socializare.

Exista mai multe ecografii pe care viitoarele mame le fac pe parcursul sarcinii si, dupa ce verifica daca bebelusul se dezvolta in mod corect, vad si ce face copilul in burtica.

Iar parintii sunt curiosi sa afle aceste detalii. Uneori, micutul sta pe spate sau isi misca bratele sau picioarele....

Sunt momentele amuzante savuroase pe care le poate capta ecografia. Ultimul videoclip viral in acest sens vine din China. Parintii, curiosi sa-si vada gemenele pe monitor, au avut parte de o surpriza.

In ecografia efectuata la patru luni de sarcina, se vad cele 2 fetite care se lupta in uter, iar tatal a filmat si a reusit sa surprinda momentul.

Un tata mandru

Tao, tatal micutelor, a postat videoclipul in aplicatia chineza Douyin si in cateva minute a devenit viral. Utilizatorii au comentat si s-au amuzat, spunand ca fetele s-au luptat pentru a vedea care dintre ele se naste prima. Ulterior, tatal gemenilor a publicat un alt videoclip in care cele doua par sa se imbratiseze.

Aceasta captura a fost posibila deoarece gemenele se dezvolta in aceeasi placenta si impart aceeasi punga amniotica. Aceasta situatie, care apare intr-una din cele 60.000 de sarcini, face ca spatiul impartit de embrioni sa fie redus si exista situatii in care sansa de supravietuire a unuia dintre ei sa fie mica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecografie sarcina Gemeni

Articole recomandate

Citeste si despre