VIDEO. Ce a facut Papa Francisc cand o fetita a inceput sa alerge in jurul sau si sa bata din palme

/ / Modificat: 2019-08-22
VIDEO. Ce a facut Papa Francisc cand o fetita a inceput sa alerge in jurul sau si sa bata din palme

Papa Francisc i-a permis unei fetite bolnave sa alerge, sa bata din palme si sa danseze pe scena, in timpul audientei sale generale de miercuri, spre incantarea publicului, scrie Reuters.

"Cand vedem o persoana care sufera, trebuie sa ne rugam"

Fetita, imbracata intr-un tricou roz pe care scria "Love" a plecat de langa mama sa din primele randuri si a urcat pe scena alaturi de Papa, unde a inceput sa bata din palme. Echipa de securitate a vrut sa intervina, dar Papa Francisc nu a permis acest lucru. Copilul s-a intors langa mama sa, dar dupa putin timp a urcat din nou pe scena, fiind aplaudata de publicul prezent la Vatican.

papa

Foto: Mediafax

"Aceasta biata fetita este victima unei boli si nu stie ce face. Intreb un lucru si fiecare ar trebui sa-si raspunda in propria inima. M-am rugat pentru ea cand am zarit-o? M-am rugat ca Domnul sa o vindece si sa o protejeze? M-am rugat pentru parintii si familia ei?

Atunci cand vedem o persoana care sufera, trebuie sa ne rugam. Aceasta situatie ar trebui sa ne ajute ca mereu sa ne punem aceasta intrebare", a spus Papa Francisc la sfarsitul audientei, care a durat peste o ora.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Papa francisc

Articole recomandate

Citeste si despre