Un tata si-a tinut fetita nou-nascuta in brate cu trei ore inainte de a muri

/ / Modificat: 2019-02-20
Un tata si-a tinut fetita nou-nascuta in brate cu trei ore inainte de a muri

Un tata din Marea Britanie si-a tinut fetita nou-nascuta in brate cu doar trei ore inainte de a se stinge din viata. Brett Kinloch, in varsta de 31 de ani, a fost diagnosticat in anul 2015 cu o o tumoare pe creier.

Acesta a putut sa-i ofere bebelusului sau o prima si ultima imbratisare. Sotia sa, care nascuse la un spital aflat la 30 de kilometri distanta, a facut tot posibilul ca acest lucru sa se intample. La doar 50 de minute dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Ariya, aceasta a luat-o si a dus-o sa-si cunoasca tatal.

"I-a mangaiat parul"

"Nu am avut nicio indoiala, eram sigura ca o va astepta. Am vrut doar sa ajung la el. Nu m-am gandit ca nu vom reusi. I-am pus fetita in brate, iar el i-a mangaiat parul. Am reusit sa fac si cateva poze", a marturist Nicola Kinloch, potrivit bbc.com.

Sotia a spus ca ii pare cel mai rau de faptul ca nua avut posibilitatea sa faca o fotografie cu toata familia. Cuplul mai avea doua fiice, Freya si Ella. Dar este sigura ca fetele cele mari au ramas cu multe amintiri despre tatal lor.

Dupa ce a aflat ca sufera de aceasta boala cumplita, barbatul nu si-a pierdut nicio clipa speranta si a sperat ca tratamentul il va ajuta sa se vindece. In tot acest timp a lucrat, renuntand la serviciu cu doar trei saptamani inainte de a muri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Tata bolnav

Articole recomandate

Citeste si despre