Un tata si-a alaptat fetita nou-nascuta, in timp ce mama se recupera dupa cezariana. Cum a fost posibil

/ / Modificat: 2019-05-09
Un tata si-a alaptat fetita nou-nascuta, in timp ce mama se recupera dupa cezariana. Cum a fost posibil

Un cuplu din Statele Unite care credea ca nu va putea avea copii, pentru ca femeia avea ovar polichistic (afectiune comuna care afecteaza ovarele femeilor, astfel ca ele nu mai functioneaza normal), si-a vazut visul cu ochii.

April si Maxamillian Neubauer din Sturgeon Bay au devenit parintii unei fetite perfect sanatoase. Inainte de nastere, cei doi s-au documentat si au decis ca imediat dupa ce micuta vine pe lume sa initieze contactul piele pe piele. In primele ore de dupa nastere e foarte important pentru bebelus, dar si pentru mama, procedeul fiind recunoscut pentru stimularea lactatiei.

Din pacate, mama a facut preeclampsie si a trecut prin doua crize dupa ce i s-au rupt membranele, iar medicii au recurs la operatia de cezariana.

Cum a reusit sa alapteze fetita

tata-alaptare

In aceste conditii, tatal s-a gandit sa duca la bun sfarsit planul pus la punct cu sotia sa si a decis sa alapteze el fetita, folosind un mamelon fals.

"Asistentele au spus ca putem folosi acest scut care imita alaptarea. Acesta este probabil cel mai bun mod de a face acest lucru, mult mai natural pentru copil. Si am zis: "Sunt dispus sa fac orice", a precizat Maxamillian.

alaptare-tata

Rosalia a putut fi pusa la sanul tatalui printr-un dispozitiv inventat de asistentele din maternitate. Laptele din seringa ajungea printr-un furtunas in mamelonul din silicon si de acolo, in gurita fetitei.

Tatal a impartasit experienta sa prin intermediul retelelor sociale, cu o explicatie plina de umor. "Am facut-o pentru mame", a scris Max.

Mama, April, si-a revenit la doua ore dupa nastere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre