Un tata medic, mesaj disperat catre Raed Arafat

/ / Modificat: 2020-04-06 17:22:30
Un tata medic, mesaj disperat catre Raed Arafat 
Doi medici, sotie si sotie, parinti ai unor copii in varsta de 2, respectiv 5 ani, au facut un apel catre Raed Arafat. 
Tatal micutilor, care se afla in prima linie, ii cere ca sotia sa fie lasata acasa, impreuna cu copii. 
”Domnule Arafat, va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia! Sunt medic urolog, sotia hematolog si avem doi copii de 2 ani si jumatate si respectiv 5 ani si 11 luni. in situatia de fata, sunt disperat. Nu avem nici o solutie pentru cei mici daca noi ne vom imbolnavi. Spuneti ca e razboi. Parerea mea e ca e mai mult mai grav decât la razboi pentru ca inamicul e invizibil... "armata" e foarte mica si daca pica unul, nu e altul de pus in loc, iar mijloace de aparare sau atac nu sunt (stim si noi, si dumneavoastra). Dar chiar si asa... la razboi pleca doar soldatul... isi lasa sotia si copiii acasa. si lupta pentru patrie cu gândul sa isi apere familia. Lasa-ma si pe mine sa lupt cu gândul ca sotia si copiii vor fi bine. Nu imi obliga sotia sa vina pe front si voi fi soldat exemplar. Nu ma voi plânge ca nu am protectie sau medicamente. Voi lupta si asimptomatic si simptomatic. Atât doar... lasa-mi sotia acasa sa aiba grija de copiii. si nu ma voi gândi sa "dezertez" a scris medicul Ciprian Ghilic, pe Facebook. 

Doi medici, sotie si sotie, parinti ai unor copii in varsta de 2, respectiv 5 ani, au facut un apel catre Raed Arafat. 

doctor podea

Tatal micutilor, care se afla in prima linie, ii cere ca sotia sa fie lasata acasa, impreuna cu copii. 

”Domnule Arafat, va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia! Sunt medic urolog, sotia hematolog si avem doi copii de 2 ani si jumatate si respectiv 5 ani si 11 luni. In situatia de fata, sunt disperat. Nu avem nici o solutie pentru cei mici daca noi ne vom imbolnavi. Spuneti ca e razboi. Parerea mea e ca e mai mult mai grav decât la razboi pentru ca inamicul e invizibil... "armata" e foarte mica si daca pica unul, nu e altul de pus in loc, iar mijloace de aparare sau atac nu sunt (stim si noi, si dumneavoastra).

Dar chiar si asa... la razboi pleca doar soldatul... isi lasa sotia si copiii acasa. Si lupta pentru patrie cu gândul sa isi apere familia. Lasa-ma si pe mine sa lupt cu gândul ca sotia si copiii vor fi bine. Nu imi obliga sotia sa vina pe front si voi fi soldat exemplar. Nu ma voi plange ca nu am protectie sau medicamente. Voi lupta si asimptomatic si simptomatic. Atat doar... lasa-mi sotia acasa sa aiba grija de copiii. si nu ma voi gândi sa "dezertez" a scris medicul Ciprian Ghilic, pe Facebook. 

Articole recomandate

Citeste si despre