Un copil de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9, din cauza batailor primite de la parinti

/ / Modificat: 2019-09-20
Un copil de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9, din cauza batailor primite de la parinti

Un baietel in varsta de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9 al blocului in care locuia, din cauza abuzurilor la care era supus de catre parintii sai. Tragedia a avut loc in Enerhodar, o localitate din sudul Ucrainei, pe data de 23 august, scrie Daily Mail.

Copilul a fost batut inainte de a se arunca in gol

Vecinii au declarat ca i-au auzit pe parintii lui Anton, asa cum a fost numit copilul in rapoartele politiei, lovindu-l pe acesta doar cu cateva minute inainte de tragicul eveniment. O femeie care locuieste chiar sub apartamentul familiei a spus ca a auzit cum acesta era lovit, iar dupa cateva momente de tacere, copilul ar fi fugit intr-o alta camera.

"Cateva secunde au trecut si apoi am auzit bufnitura ingrozitoare pe care o face un corp atunci cand loveste pamantul. M-am uitat pe fereastra bucatariei si l-am vazut pe baietel jos. Am sunat repede ambulanta si politia," a adaugat femeia.

Paramedicii ajunsi la fata locului l-au declarat mort pe Anton, iar medicii legisti au confirmat ca acesta a decedat pe loc. Politia a demarat o ancheta impotriva parintilor, care au recunoscut ca l-au batut pe micut in ziua respectiva si ca acesta "a sarit pe fereastra imediat dupa aceea."

baietel

De asemenea, ei au mai spus ca il bateau destul de des, ca sa-l pedepseasca atunci cand gresea ceva.

Parintii, de negasit

Dupa ce au fost interogati de politie, parintii au fugit din oras. Acestia sunt cautati in prezent de catre autoritatile din Ucraina. Daca vor fi prinsi si, apoi, gasiti vinovati de abuzuri impotriva propriului copil, acestia pot fi condamnati pana la 5 ani de inchisoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bataie

Articole recomandate

Citeste si despre