Un batran din Aninoasa a donat toti banii pe care i-a strans de-a lungul vietii pentru cumpararea de incubatoare pentru nou-nascuti

/ / Modificat: 2019-02-21
Un batran din Aninoasa a donat toti banii pe care i-a strans de-a lungul vietii pentru cumpararea de incubatoare pentru nou-nascuti

Un batran din Aninoasa, in varsta de 72 de ani, si-a donat toate economiile, 10.000 de euro, Spitalului Municipal din Campulung pentru cumpararea de incubatoare pentru nou-nascuti. 

Barbatul, care a muncit toata viata ca sofer, a reusit sa stranga cateva mii de euro pentru zile negre. Acum insa la batranete a decis sa ii doneze si a oferit o lectie minunata de viata. 

"Mie, drept sa va spun, am pensia asta micuta. Imi ajunge si am considerat ca banii astia daca eu nu ii mai pot folosi. Sa ii foloseasca pentru sanatatea oamenilor", a declarat barbatul. 

Batranul a declarat ca a decis sa faca aceasta donatie macinat si de gandul ca in tinerete a renuntat la copilul pe care urma sa aiba cu iubita lui. Este felul lui de a repara greşeala trecutului.

"I-am zis „dă-l afară". Am făcut rău și datorită acestui fapt am zis sa iau incubator pentru copiii nou născuți pentru a venit la viață. Am fost satisfacut, am plecat asa cu o inima implinita

Banii donaţi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea a două monitoare pentru terapie intensivă şi un incubator pentru secţia de neonatologie a spitalului. 

"Nu este prima oară când bătrânul sare în ajutorul celor nevoiaşi. În urmă cu cinci ani de zile, femeia cu care îşi împărţea viaţa a murit. De atunci, bătrânul are grijă şi de nepotul acesteia, un tânăr cu nevoi speciale", a declarat si Nicolae Alexe, medic. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Donatii

Articole recomandate

Citeste si despre