Traseul tau de vacanta poate sa inceapa la PINOestival! 

Intre 23 si 25 iunie 2006, la Sala Polivalenta din Capitala va puteti bucura de noua infatisare a lui PINOestival, targ de produse si servicii care raspund asteptarilor din ce in ce mai exigente ale generatiei tinere si ale parintilor moderni.

Vor fi prezente standuri cu: jocuri si jucarii, puericultura mica si mare, sisteme de pregatire a hranei pentru copii, farmaceutice si parafarmaceutice, produse de ingrijirea corpului pentru copii, articole de imbracaminte si incaltaminte, tabere pentru copii, after school, invatamant prescolar si primar, cursuri de limbi straine, carti pentru copii, consiliere in educatia rutiera pentru copii, servicii de asistenta psihopedagogica de specialitate si nu in ultiumul rand multimedia - portaluri educationale pentru parinti, televiziuni pentru copii, radio, reviste etc.


Copiii pot participa la concursurile cu premii organizate atat la fata locului cat si pe site-ul evenimentului - www.pino.ro, se pot bucura de atractiile de la cele doua locuri de joaca din incinta expozitiei (Chicco si Loris) si pot participa la numeroasele tombole cu premii substantiale oferite de firmele expozante.

Intrarea este libera pentru copiii cu varsta pana la 10 ani.
Costul unui bilet de intrare pentru adulti si copiii peste 10 ani este de 2 RON si prin talonul atasat permite si participarea la Tombola Biletelor.

Program vizitare: zilnic 10.00 - 19.00

PINOestival aduce vara in suflet si in case, pregatind inceputul unei vacante lipsite de griji!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul