Tatal baietelului de 1 an s-a vindecat de coronavirus: "Poate atunci oamenii vor constientiza pericolul"

/ / Modificat: 2020-03-19
Tatal baietelului de 1 an s-a vindecat de coronavirus:

Numarul persoanelor vindecate de coronavirus in Romania a ajuns la 25. Printre acestea se numara si pacientul cu numarul 24. Bogdan Aron s-a externat din Spitalul "Victor Babes" din Bucuresti, dupa ce a primit al doilea rezultat negativ la testul pentru Covid-19.

Acesta a spus ca singura recomandare la iesirea din spital a fost sa evite contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu coronavirus.

Barbatul a scris si un mesaj pe Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa fie responsabili si sa stea cat mai mult in casa, desi crede ca multi nu au inteles cat de grava este aceasta problema.

"Ne paste un pericol mare"

"Vestea buna a zilei este ca am primit rezultatul celui de-al doilea test si este NEGATIV. Prin urmare, am fost declarat VINDECAT si am plecat din spital.

Va multumesc pentru toate gandurile bune din perioada aceasta. M-au ajutat mult! Le multumesc si medicilor, asistentelor si personalului de la Victor Babes. Multa bafta pentru ca stiu ca pentru ei abia acum incepe. 

Desi nu am primit nicio interdictie, am decis ca pentru siguranta sa evit pentru cateva zile contactul direct cu alti oameni. Mi-e dor de Madalina si de #AAA, dar ma gandesc ca e mai bine sa stau separat si de ei cateva zile. Singura recomandare suna asa: "evita contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19". Ceea ce cred ca va fi din ce in ce mai greu, dat fiind ca pare ca viata din oras isi urmeaza firescul.

Asta e vestea proasta a zilei: toata lumea e pe strada! Dupa ce am stat izolat 9 zile aveam o cu totul alta impresie. Credeam ca romanii au inteles ca ne paste un pericol mare. Insa nu e deloc asa. Probabil ca va fi o surpriza extraordinara pentru toata lumea cand se vor anunta 10.000 de infectati sau primii romani morti din cauza coronaviruslui. Poate atunci oamenii vor constientiza pericolul. Desi pare ca pentru italieni a fost cam tarziu, iar acum regreta amarnic. Nu mai vorbesc despre cazurile deja celebre (oameni care mint in privinta vizitei in alte tari, cetateanul din Madrid care a venit cu avionul etc.) pe care personal nu stiu cum sa le cataloghez si in privinta carora consider ca statul ar trebui sa fie mai aspru.F

Fiti responsabili!

Credeti-ma, nu vreti sa purtati povara infectarii altor oameni! In cazul meu e toata lumea ok deocamdata, dar mai dureaza cateva zile pana cand vor iesi toti din carantina. Si iarasi nu vreti sa auziti: "sunteti pozitiv la coronavirus". Pentru ca atunci lumea voastra se va intoarce cu susul in jos si va veti gandi: "Oare cat de nasol va fi in cazul meu?!"

Stati in casa. Aveti grija de voi si de ai vostri!," a scris Bogdan Aron pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coronavirus Matei bals

Articole recomandate

Citeste si despre