Tanara insarcinata in 5 luni, infectata cu COVID-19 a murit

/ / Modificat: 2020-07-30
Tanara insarcinata in 5 luni, infectata cu COVID-19 a murit

Tanara insarcinata in 5 luni din Baia Mare, infectata cu coronavirus, s-a stins din viata dupa ce a fost internata in stare grava acum doua saptamani. Potrivit informatiilor transmise de autoritati, tanara in varsta de 31 de ani prezenta comorbiditati. 

Femeia din Somcuta Mare fusese internata in urma cu doua saptamani in stare grava si de atunci a fost intubata.

In urma consultului de specialitate, medicii i-au pus diagnosticul: dubla pneumonie. Tanara ar fi refuzat tratamentul motivand ca este insarcinata in cinci luni. In scurt timp, tanara s-a simtit si mai rau, iar medicii i-au facut testul pentru COVID-19, acesta iesind pozitiv.

Tanara a fost transferata la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) – Suport COVID, unde a fost intubata. Intrucat tratamentul pentru coronavirus nu dadea niciun rezultat, s-a facut apel la donatori de plasma, dintre persoanele care au fost deja infectate si s-au vindecat.

Conform informatiilor din buletinul oficial al autoritatilor, tanara prezenta comorbitati. In plus, din cate se pare, ea s-a infectat la o intalnire religioasa. Nimeni din familia ei nu a mai fost confirmat pozitiv pana in acest moment.

Sursa: observatornews.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre