Studiu: copiii nascuti in octombrie pot ajunge presedinti

/ / Modificat: 2018-10-18
Studiu: copiii nascuti in octombrie pot ajunge presedinti

Ai un copil nascut in octombrie? Daca da, atunci viitorul suna bine pentru el. 
Un studiu realizat de cercetatori americani arata ca bebelusii nascuti in acesta luna au sanse mult mai mari sa ajunga presedinti fata de cei nascuti in celelalte luni. 

Site-ul Motherly a ajuns la concluzia, pe baza unui sondaj, ca cei care se nasc in octombrie ar  avea avantaje mult  mai mari.

In anul 2014 s-a facut o cercetare cu privire la "rezistenta si forta copiilor de scoala" si s-a constatat ca cei nascuti in octombrie au fost mai puternici decat toti ceilalti, cu exceptia celor care au venit pe lume in septembrie si noiembrie.

Care sunt avantajele copilului nascut in octombrie

In plus, o ancheta efectuata de Universitatea din Chicago a aratat ca persoanele nascute in octombrie au o probabilitate mare de a trai pana la 100 de ani.

Si nu ar fi singurul avantaj. Persoanele nascute in aceasta luna au o sanatate mintala mult mai buna, aceasta fiind caracteristica de baza pentru a ajunge presedinte. 

Explicatia ar fi vitaminele luat de mame pe perioada sarcinii, in special vitamina D. 
"Cei nascuti in octombrie au masa osoasa si musculara putin mai mare", a declarat Dr. Gavin in revista New York. Sandercock, de la Centrul de Stiinte Sport si Exercitii al Universitatii din Essex.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil

Articole recomandate

Citeste si despre