Studiu: Barbatii care au sotii impulsive traiesc mai mult decat restul

/ / Modificat: 2018-11-14
Studiu: Barbatii care au sotii impulsive traiesc mai mult decat restul

Poti crede ca barbatii care au partenere mai impulsive traiesc mai mult decat restul? Desi suna un pic ciudat, acest lucru a fost dovedit de un studiu realizat la Universitatea din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Dar de ce? Aceasta este intrebarea. Studiul se refera, de fapt, la stilul de viata al barbatului. Mai exact la ce mananca.

Si, de fapt, pe majoritatea femeilor, indiferent cat de calme ar fi, le deranjeaza atunci cand partenerii lor nu mananca bine, pentru ca le pasa de sanatatea lor si doresc ca ei sa fie sanatosi. Prin urmare, faptul ca-i reprosezi acest lucru ar trebui sa fie un act pe care sa-l aprecieze mai mult si sa-ti fie recunoscator, decat sa-l deranjeze.

Vestea buna pentru aceste cupluri este ca acest caracter impulsiv imbunatateste foarte mult sanatatea partenerului.

Potrivit acestui sondaj bazat pe studierea a 288 de cupluri, care au o vechime de cel putin cinci ani, femeile care isi mustra partenerii vor ajunge sa controleze mai mult obiceiurile culinare ale acestora, astfel incat sa reduca riscul de a se imbolnavi.

Deci, data viitoare cand iti certi partenerul pentru alimentele nesanatoase pe care le mananca, ar trebui sa-ti amintesti ca este necesar sa faci asta, deoarece il va ajuta sa traiasca mai mult si mai sanatos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sotie Casatorie

Articole recomandate

Citeste si despre