Sondaj: parintii au doar 32 de minute pe zi pentru ei

| | Modificat: 2018-10-31 00:00:00

Un sondaj realizat de un brand american, serviciul Munchery Meal Home Deliverype un esantion de 2000 de tineri parinti, arata putinul timp pe care acestia il au pentru ei si ce inseamna sa fii parinte in fiecare zi. 

Cand esti parinte ai un loc de munca cu norma intreaga, iar parintii tineri o stiu!

In general, acestia ar avea doar 32 de minute libere în fiecare zi. Restul timpului este alocat muncii, ingrijirii copiilor si treburilor casnice. Jumatate dintre repondenti au recunoscut ca "se ascund" de copiii lor de patru ori pe saptamana pentru a avea timp si pentru ei!

timp liber
In total, parintii ar petrece o medie de 18 ore pentru ingrijirea copiilor in fiecare saptamana. Intelegem rapid ca, atunci cand ai grija de copii nu prea mai ai timp sa te ingrijesti pe tine sau sa te distrezi fara copii etc.
24% dintre respondenti au spus ca petrec mai mult de 30 de ore pe saptamana cu activitatile pe care le desfasoara copiii lor.    Brandul a fost, de asemenea, interesata si de felul in care se hranesc tinerii parinti, pentru ca lipsa timpului are consecinte reale: 88% dintre acestia au recunoscut ca sunt prea ocupati sa gateasca, iar 96% au recunoscut ca lipsa timpului ii determina sa manance mai putin sanatos.
Concluzia studiului: intr-un an, parintii sar peste o medie de 227 de mese.

Taguri Parinte Copii Timp liber

Articole recomandate

Citeste si despre