Si-a pazit mama zile intregi de la geamul spitalului. Se catara pe pereti doua etaje ca sa o vegheze

/ / Modificat: 2020-07-23
Si-a pazit mama zile intregi de la geamul spitalului. Se catara pe pereti doua etaje ca sa o vegheze

O poveste emotionata a unui tanar din Palestina a induiosat o lume intreaga. Acesta si-a pazit mama bolnava cu COVID-19 de la geamul salonului aflat la etajul al doilea al spitalului. 

Tanarul din Palestina a recurs la acest gest deoarece medicii i-au interzzis sa intre in salon din cauza protocoalelor de siguranta. 

Femeia, Rasmi Suwaiti, in varsta de 73 de ani, suferea deja de leucemie si a fost testata pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid. Nu a vrut sa isi lase mama singura nicio clipa, asa ca s-a catarat pe peretii spitalului si vegheat-o non-stop, in fiecare seara. Mama tanarului se afla in stare grava la Terapie Intensiva. 

Un reprezentant al spitalului a declarat ca statea acolo pana se asigura ca mama lui a adormit. Tanarul a fost rugat in repetate randuri sa renunte la acest obicei pentru ca isi pune in pericol viata. 

Dupa cinci zile de suferinta s-a stins 

Dupa cinci zile de lupta cu virusul, organismul acesteia a cedat si si-a dat ultima suflare. Celalalt fiu al acesteia a declarat ca fratele lui fusese foarte apropiat de mama lor, mai ales dupa pierderea tatalui.

”Jihad era foarte apropiat de mama noastra, mai ales dupa ce tatal nostru a murit, in urma cu 15 ani. O iubea mult. Cand a aflat ca a murit, a fost socat si furios. Acum pare sa fi acceptat situatia”, a spus fratele tanarului.

Diplomatul ONU, Mohamad Safa, a postat pe pe Twitter un mesaj in semn de omagiu pentru dragostea si solidaritate pe care a aratat-o acest tanar pentru mama lui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre