Scrisoarea medicului Adina Alberts pentru Viorica Dancila in cazul Caracal: "Doamna, mai pierdeti mult vremea?

/ / Modificat: 2019-07-31
Scrisoarea medicului Adina Alberts pentru Viorica Dancila in cazul Caracal:

Chirurgul estetician Adina Alberts a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisa adresata premierului Viorica Dancila, cu privire la tragedia din Caracal.

Aceasta ii transmite pemierului ca cele doua fete disparute sunt, cel mai probabil, in viata si ar fi fost scoase din tara pentru a se prostitua. Scrisoarea a devenit virala, avand sute de distribuiri.

Mesajul medicului Adina Alberts pentru premierul Viorica Dancila

Stimata doamna, cu respect pentru functia pe care o ocupati in stat, dati-mi voie sa va spun ca dvs sunteti, in toata povestea asta, foarte departe de adevar! Dvs cu referendumul despre care vorbiti public...

Fetele astea nu sunt moarte!

Doamna, mai pierdeti mult vremea!?!? Sesizati, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Dati-le in urmarire generala. Exista organisme internationale care se lupta din greu cu acest fenomen. Stiti ca Romania ocupa locul intai in Europa la traficul de minori pentru sex si organe?!?

Deplasati-va personal la Caracal, "inghesuiti-l" pe procurorul care a intarziat actiunea politistilor si aflati adevarul! Luati-o la intrebari si pe doamna procuror care a iesit public alaltaieri seara, la 21:30, ora de maxima audienta, si cu lacrimi in glas ne-a anuntat ca "in cenusa din cazan s-au gasit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum si fragmente de oase si dinti ce par a fi umani," declaratie publica ce a avut o singura menire, aceea de a ne face pe noi toti sa credem ca fetele sunt moarte si sa ne obisnuim cu ideea.

"Fetele astea nu au fost rapite ca sa fie omorate, ci ca sa "produca!"

Iata niste indicii care ma fac sa cred cu tarie ca aceste fete sunt in viata si probabil sunt deja scoase din tara!

1. Simplu fapt ca pe langa situatia Alexandrei, se incearca "o rezolvare" si a celuilalt caz cu notorietate publica, acela al Luizei... care necesita, nu-i asa, si acesta o solutie gen "praf in ochi!"

2. Cazanul in care cica a incinerat-o pe fata... cum sa incinerezi un corp intr-un cazan?!? Corpul uman conţine 70% apa. Ca sa incinerezi un corp iti trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poti obtine decat intr-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucuresti, cand se incinereaza un cadavru, miroase tot Berceniu. Cum puteti crede ca Alexandra a fost incinerata in cazan, in aer liber?!

3. Iesirea publica a dnei procuror, seara, la 21:30, total neobisnuita, oferind detalii menite sa ne "faca praf" pe noi telespectatorii, si sa ne stearga orice urma de indoiala asupra mortii acesteia!

4. Mama Alexandrei a primit un telefon de la un numar necunoscut si o voce barbateasca i-a spus: "Mama soacra, eu si fata ta am plecat in Anglia ca sa facem bani!"

5. "Criminalul" declara ca a surprins-o pe fata la telefon apeland 112. Pai oricine stie ca, dupa un apel la 112, ar fi trebuit ca politia sa ajunga urgent. "Criminalul" asta, in schimb, nu s-a sinchisit, si "a omorat-o, a transat-o, a incinerat-o" parca stiind ca nimeni si nimic nu-l va deranja din treaba!

6. Faptul ca mama Luizei, dupa o prima tentativa nereusita pe care a avut-o de a discuta la telefon, atunci cand a sunat-o din nou dupa 2 zile, a zis ca e greseala si ca ea n-are nicio fata, desi vocea era aceeasi! Probabil a fost amenintata!

7. Daca fetele ar fi fost moarte, nu ar mai exista aceasta reticenta din partea politiei, procuraturii, aceasta lentoare incredibila in a actiona...

8. Si nu in ultimul rand, simplu fapt ca asa zisul criminal avea bluza galbena a copilei aruncata lejer pe umeri... mi se pare sugestiv pentru toata aceasta dorinta de manipulare a maselor! Doamna, ce fac specialistii de pe langa dvs?!?

Deci, doamna, fetele astea valoreaza greutatea lor in diamante! Fetele astea nu au fost rapite ca sa fie omorate, ci ca sa "produca!" Uitati-va la tineretea si la frumusetea lor!!! Stiti cati bani "produce" o fata de calibrul acesta, pe zi?!?

50 000 DE EURO/ZI

Stiti cati clienti sunt obligate sa aiba intr-o singura zi?! 100-150 DE CLIENTI/ZI

Stiti cati clienti sunt obligate sa aiba intr-o singura zi?! 100-150 DE CLIENŢI/ZI

Mai puteti respira, doamna?!?! Mai puteti dormi noaptea?!! Pentru ca eu, nu!

Pt dvs, doamna, ar trebui sa fie foarte usor sa accesati niste informaţii clasificate. Ar trebui sa fie foarte simplu sa va informati corect, aveti parghii, aveti institutii, aveti puterea! De ce n-o faceti?!?

Cautati si la Braila! Va implor... din nou!," a scris Adina Alberts pe pagina sa de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adina alberts Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre