Schimbarea rolurilor in cuplu
 

Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie va invita la al treilea workshop din seria "Cupluri"

Tehnica inversiunii de rol in cadrul cuplului

Tehnica inversiunii de rol este creata de J L Moreno, in Statele Unite, in prima jumatate a secolului trecut. Este o modalitate de lucru care plecand de la un principiu simplu – a intelege lumea cu ochii celuilalt, a devenit o tehnica de lucru foarte raspandita in psihoterapie.

Principiul «ochi in ochi» este cu atat mai important cu cat vorbim despre cuplu si despre doi oameni care impart impreuna dificultatile si reusitele din viata lor.


Inversiunea de rol este o invitatie in a concretiza portretul partenerului intr-un peisaj autentic, intr-o lume in care afectivul sau, cognitivul sau, realitatea sa capata dimensiunile unui joc, dar un joc autentic in care ceea ce simtim este o constanta importanta.

Inversiunea de rol este in acest context unul din instrumentele pe care cuplul il poate avea in abordarea a ceea ce se intampla in el.

Workshop-ul "Tehnica inversiunii de rol in cuplu" va avea loc sambata 18 februarie, intre orele 12.30-15.00 la sediul CPAP din str Cpt Pavel Zaganescu, nr 5, sc A, et 2, sec 6, zona Regie.

Costul va fi de 43 lei noi, taxa de participare urmand a fi achitata pana cel tarziu 17 februarie. Plata taxei se poate face si in ziua desfasurarii worshop-ului, dar ea va fi de 53 lei noi.

Pentru inscrieri puteti suna la telefon:

021 316 26 82

021 316 26 94

0722 453 906

sau pe email la centrupsihologie@gmail.com

Psiho log Claudiu Ganciu


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul