SOS Satele Copiilor Romania se extinde in Moldova 

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania si Asociatia Child Development Trust Romania  va invita joi, 14 septembrie, ora 16.00, in comuna Hemeius, Str. Garii, Nr. 45, Judetul Bacau, la evenimentul organizat cu ocazia preluarii proiectului Poiana Florilor al Asociatiei CDT Romania.

SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie substitutiva copiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa-si cladeasca un viitor si contribuie activ la dezvoltarea comunitatilor locale in care acestia traiesc.

Pana acum existau doua Sate SOS in doua provincii istorice: SOS Satul Copiilor Cisnadie, judetul Sibiu, pentru Transilvania si SOS Satul Copiilor Bucuresti pentru Muntenia.

Joi 14 Septembrie va lua fiinta cel de-al treilea Sat SOS, intr-o alta provincie istorica a tarii, Moldova, prin preluarea proiectului Poiana Florilor care are in prezent 28 de beneficiari.SOS Satul Copiilor Hemeius va dezvolta un serviciu familial pentru aproximativ 60 de copii, in cadrul a 10 case familiale SOS si un proiect de prevenire a separarii copilului de familie, ce va avea la inceput un numar de 80 de beneficiari.

Va asteptam cu drag la o dupa amiaza de joaca si surprize, in compania copiilor nostri.

Pentru mai multe detalii privind proiectele Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania puteti accesa pagina de web www.sos-satelecopiilor.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul