Romina Rotariu, condamnata definitiv la inchisoare, dupa ce a batut un copil pana i-a rupt piciorul

/ / Modificat: 2019-09-10 10:12:34

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnata definitiv, dupa ce a batut un baietel in vartsa de doi ani pana i-a ript piciorul.

romina rotariu

Aceasta a a fost gasita vinovata de comiterea infractiunilor de lovire si alte violente si de purtare abuziva si a fost condamnata la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare, conform Libertatea.

Romina Rotariu mai trebuie sa plateasca si 20.000 de euro daune.Pedeapsa stabilita de Curtea de Apel Timisoara este mai blanda decat cea data in aprilie de magistratii Judecatoriei Timisoara. Atunci, Romina Rotariu a fost condamnata la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Ce acuzatii i-au fost aduse Romninei Rotariu

In luna iunie a anului trecut, parintii unui copilului au reclamat la Politie ca fiul lor a fost lovit la cresa si a ajuns acasa cu un picior rupt, fiind internat in spital trei saptamani. Copilul a suferit si un soc emotional.

Cresa, de fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educatiei, apartine familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu. In apararea sa, Romina Rotariu a spus ca a suferit o criza de diabet si ca nu isi aminteste ce s-a intamplat.

Taguri Timisoara

Articole recomandate

Citeste si despre