Romanii, testati cu termometre electronice la munca si la scoala. Cine a facut anuntul

/ / Modificat: 2020-04-24
Romanii, testati cu termometre electronice la munca si la scoala. Cine a facut anuntul

Dupa 15 mai se vor relaxa masurile luate pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, iar oamenii se pot intoarce la serviciu si elevii la scoala. 

In aceste conditii, s-a discutat despre posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala, prin intermediul termometrelor electronice, a anuntat premierul Ludovic Orban.

"Am participat la intalnirea consiliul de suport care contine specialisi in domeniul epidemiologic, medici infectionasti, reprezentanti ai principalelor institutii, care fac analize si furnizeaza elemente pentru decizii.

A fost o discutie dedicata in principal unei analize dedicate masurilor de relaxare viitoare. E clar ca trebuie sa facem o inventariere a masurilor luate odata cu debutul epidemiei si dupa declararea starii de urgenta si sa facem o analiza a acestor masuri si sa stabilim niste criterii cat se poate de obiective cu privire la cadenta masurilode  relaxare.

Pe fiecare masura de relaxare va exista o analiza  serioasa si care va cuprinde un set de masuri de relaxare. S-a discutat posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice. E nevoie de o dotare. Sa se poată lua temperatura si persoanele cu temperatura peste 37 de grade sa nu fie lasate la munca," a declarat premierul Ludovic Orban.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Testare Scoala

Articole recomandate

Citeste si despre