Reducerile de preturi - bucuria femeilor, frica barbatilor

/ / Modificat: 2005-08-25
Reducerile de preturi - bucuria femeilor, frica barbatilor





 

A inceput goana dupa preturi, reducerile si-au facut aparitia, spre bucuria doamnelor. Vitrinele magazinelor sunt tapetate cu afise care confirma acest lucru.

Comerciantii au si ei o problema, si anume faptul ca li se impune sa anunte autoritatile in momentul in care vor sa vanda marfa la pret redus. In fiecare an, de la aparitia Legii Comertului numarul 650/2002, inspectorii primariei, dau amenzi de zeci de milioane tuturor celor care pun in vanzare solduri fara sa respecte aceasta cerinta.

Daca avem unda verde la reduceri de preturi, fara sa stau prea mult pe ganduri, eu m-am hotarat sa colind prin magazine pentru a-mi acizitiona cat mai multe produse, lucruri frumoase de vara pe care-n urma cu o luna, poate doar le priveam tanjind. Odata ajunsa la destinatie, m-am indreptat catre raionul de confectii, unde remarc produse cu 10, 20, 30, 50 pana la 70 % mai ieftine. Sorbita de frumusetea bluzitelor aranjate pe umerase in functie de culori si marimi, m-am oprit pentru a incerca cate una din fiecare. Dupa mai multe incercari, am ales o bluzita din bumbac cu lycra, de culoare roz, aceasta fiind culoarea mea preferata care ma caracterizeaza; o culoare vesela care transmite energie pozitiva si optimism.

Cu pasi rapizi, m-am indreptat spre alt magazin, la fel de mare si frumos, unde din intamplare, am zarit o fustita alba in combinatie cu roz, perfecta pentru bluza pe care tocmai mi-am cumparat-o. In continuare caut ceva, dar nu stiu exact de anume, sunt atat de multe nuante, imprimeuri, diferite modele, incat imi este foarte greu sa ma decid. Si caut, si caut, si la un moment dat: ce fericire! Sarafanul de blugi pe care mi-l doream atat de mult, imi iese-n cale. Hotarata pentru a mi-l cumpara, pornesc spre cabina de proba, si... uimitor, vine perfect! Spre final, multumita de noua achizitie, nu m-am putut abtine si-am evadat in lumea minunata a miresmelor, a esentelor tari si anume, a parfumurilor.

Nu mi-a fost greu sa ma decid, asa incat, de aici am scapat repede, dar nu ieftim, caci erau reduceri de numai 10 %. Cu siguranta aceasta perioada de reduceri este cea mai potrivita pentru cumparaturi. In functie de magazin, gasim articole pentru toate gusturile, indiferent daca preferam roz, galben, verde sau albastru. De la pantaloni, tricouri, bluzite, accesorii de tot felul, pana la pantofi, genti, bijuterii s.a.m.d.

Avem ocazia sa cumparam din fiecare model cate un exemplar, bineinteles cu riscul ca-n vara viitoare, acesta sa nu mai fie la moda. Dar ce conteaza, si-n vara anului viitor, vor fi reduceri...

Ajung la concluzia ca noi, femeile, in ciuda barbatilor, oricat am avea exista intodeauna loc de inca ceva. Asta nu inseamna ca niciodata nu suntem multumite!... Sau asta inseamna?

Sursa: Cronica Romana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre