Reactia mamei infectata cu COVID-19: "Mi-au spus ca am o pneumonie bacteriana"

/ / Modificat: 2020-03-24
Reactia mamei infectata cu COVID-19:

Femeia care a nascut la un spital privat din Bucuresti si depistata pozitiv cu coronavirus a spus ca medicii au reactionat destul de tarziu si au asteptat multe zile pana sa-i faca testul pentru COVID-19.

Aceasta a explicat si de ce nu a precizat in declaratia pe propria raspundere ca a interactionat cu o persoana venita din Spania.

"In timpul travaliului, eram complet debusolata, stresata si ametita, am fost pusa sa completez acea declaratie pe proprie raspundere. Pur si simplu am bifat toare rubricile fara sa stiu ce anume fac. Uitasem complet de faptul ca pe 11 martie, cu doua zile inainte de internare, am avut un contact scurt cu o vecina care tocmai se intorsese din Spania," a declarat femeia in exclusivitate pentru Libertatea.

Bebelusul s-a nascut cu febra 38,9 grade

Femeia a povestit ca inainte cu zece minute de operatia de cezariana a facut un puseu de febra si frisoane. Si bebelusul s-a nascut cu temperatura, 38,9 grade. Atat mama, cat si copilul, au fost dusi la Terapie Intensiva. Dupa ce i-a fost administrat tratament antibiotic proaspata mamica si-a revenit, dar dupa cate zile a facut din nou febra.

"Dupa ce mi-au facut o radioscopie, mi-au spus ca am o pneumonie bacteriana si ca o sa continui cu tratamentul. I-am intrebat de ce nu ma testeaza si pentru conoravirus? Medicii mi-au spus ca totul e OK, sa nu-mi fac griji. Eu am continuat sa insist cu testul," a declarat femeia.

La o saptamana dupa nastere, femeia a fost testata pentru coronavirus, iar in seara de 23 martie a primit rezultatul care arata ca era infectata cu COVID-19. In aceeasi nopate, femeia a fost transferata la Institutul "Matei Bals," impreuna cu bebelsul si sotul sau, care astepata rezultatul testului. 

Sursa: Libertatea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pneumonie Covid - 19 Nastere Spital privat

Articole recomandate

Citeste si despre