Profesoara sechestrata, batuta si santajata de directoarea adjuncta a scolii la care preda

/ / Modificat: 2019-09-20
Profesoara sechestrata, batuta si santajata de directoarea adjuncta a scolii la care preda

O profesoara de limba romana, titulara la scoala "Ghe. Tatarescu" din Targu-Jiu, cu o vechime la catedra de 19 ani si care lucreaza in aceasta unitate de invatamant de 8 ani, a trait spaima vietii sale.

Sechestrata si batuta de directoare

Pentru ca a indraznit sa denunte in fata inspectorului de sector limbajul urat folosit de directoarea adjuncta la adresa cadrelor didactice a fost pedepsita de cea care conduce scoala. Directoarea a inchis-o in birou si i-a aplicat o corectie fizica, relateaza Gorjeanul.

"Prima data a incuiat usa, m-am speriat si nu am stiut cum sa reactionez, eram rusinata si nu intelegeam ce se intampla, stiind ca toti colegii nu erau in zona, fiind la ore. Apoi, adjuncta mi-a bagat mainile sub par, m-a tras, m-a izbit cu putere de perete si apoi de birou, in timp ce ma dracuia pentru ca am vorbit despre ea la acea intrunire. Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, a stat apoi cu mine in birou, ea pe scaun si eu in picioare, in timp ce continua sa imi spuna ce sa fac in prezenta ei. Mi-a spus chiar, textual, ca atunci cand <>," este o parte din declaratie profesoarei de la politie.

Cine s-a ales cu dosar penal

Pentru ca sefii profesoarei au incercat sa musamalizeze cazul aceasta s-a adresat Parchetului si a fost deschis un dosar penal pe numele directoarei adjuncte, directoarei, pe cel al inspectorului scolar general, dar si pe numele a doua cadre didactice.

Profesoara a inregistrat audio mai multe intalniri cu inspectorul general, care ii cerea sa isi retraga plangerile penale. Pentru ca a refuzat aceasta s-a trezit cu zile taiate din salariu si i-a fost micsorat calificativul de evaluare profesionala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre