Procurorul general al Romaniei: A fost deschis dosar penal in cazul fetitei din Mehedinti

/ / Modificat: 2019-06-24
Procurorul general al Romaniei: A fost deschis dosar penal in cazul fetitei din Mehedinti

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a anuntat ca a fost deschis dosar penal la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru modul brutal in care Sorina, fetita de 8 ani, a fost luata cu mascatii din familia unor asistenti maternali din Baia de Arama.

Sursa foto: Mediafax

"Va asigur ca in calitate de procuror general nu tolerez abuzuri si nu voi acoperi greseli. Prin urmare, inca de vineri dupa-amiaza, in cadrul SIIJ a fost constituit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea imprejurarilor ce s-au semnalat in mass-media", a spus magistratul, citat de Mediafax.

Cazul fetitei din Mehedinti. "Nu pot interzice plecarea fetitei din tara"

Procurorul general a mai precizat ca nu poate sa interzica plecarea fetitei din tara, dar solicita instantei consiliere psihologica pentru minora.

"In cadrul dosarului penal nu poate fi data o astfel de ordonanta. Ma gandesc la o interventie pe cale civila. Inca nu m-am cristalizat exact cu privire la calea pe care o voi adopta, dar astazi voi dispune o masura. Nu a fost data in consemn la frontiera. Nu pot sa interzic eu plecarea fetitei. Eu ma gandesc sa solicit instantei de judecata sa oblige parintii actuali ai fetitei la o consiliere psihologica a fetitei pentru o perioada limitata de timp", a mai declarat Bogdan Licu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita mehedinti Ancheta fetita mehedinti

Articole recomandate

Citeste si despre