Prima expozitie Body Mind and Spirit din Romania


Prima editie a expozitiei Body, Mind and Spirit, eveniment dedicat frumusetii, intretinerii corporale si armoniei se va desfasura intre 23-25 Februarie 2007 la Teatrul National din Bucuresti, Centrul National al Dansului.

Body, Mind and Spirit este un concept international de eveniment care a fost preluat si adaptat conform specificului clientilor din Romanaia. Formatul unic al acestui eveniment initiaza calea pentru dezvoltarea unui stil de viata armonios prin promovarea unei abordari integrative a fiintei umane. Serviciile si produsele oferite de companii, asociatii si profesionisti de renume se adreseaza atat corpului cat si mintii si spiritului, care deseori sunt ignorate in detrimentul corpului.Traim intr-o lume a vitezei, a competitiei si a schimbarii. Ne gasim tot mai putin timp sa ne preocupam de sanatatea noastra, de a ne acorda ragaz pentru momente de relaxare si refacere a resurselor fizice si psihice. Body, Mind and Spirit arata ca exista alegeri, alternative pentru a trai o viata sanatoasa, echilibrata.

In cadrul evenimentului vor avea loc lansari de produse, demonstratii, workshop-uri care se incadreaza in tematica evenimentului. Evenimentul se adreseaza persoanelor interesate de dezvoltarea armonioasa.

Body, Mind and Spirit, intretine corpul – cultiva mintea - inalta spiritul!

Parteneri ai evenimentului: www.copilul.ro si www.sfatulmedicului.ro&nbs p; 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul