Povestea sfasietoare a unui copil roman ramas singur pe lume in Italia. "Inima ii e sfasiata in bucati"

/ / Modificat: 2019-03-18
Povestea sfasietoare a unui copil roman ramas singur pe lume in Italia.

Ziarul "La Republica" a publicat intr-un articol intitulat "Povestea unui copil care plange" drama unui baietel roman ramas singur pe lume. Copilul nu are tata, iar mama si sora mai mica au murit intr-un accident rutier.

Maria Teresa Valente, o italianca din Manfredonia, oras din sud-estul peninsulei, a dezvaluit povestea sfasietoare a elevului roman.

"Se roaga la Dumnezeu sa i le aduca inapoi"

Femeia a aflat de copilul roman de la fiica sa, care ii este colega la scoala. Aceasta a scris ca fiica sa a venit de la scoala cu ochii in lacrimi. La ore, elevilor li s-a cerut sa vorbeasca despre ei, ce simt in interior. Atunci, elevul roman s-a ridicat si si-a spus povestea.

"Acest coleg a spus cu voce tare ca e suparat pe Iisus pentru ca nu mai are tata de ceva vreme si pentru ca anul trecut, mama si sora lui mai mica au murit intr-un tragic accident de masina. Si a spus ca se simte ravasit in interior si ca inima ii e sfasiata in bucati. Ii este asa de dor de mama, incat simte ca innebuneste. Si se roaga la Dumnezeu ca sa-i aduca mama si sora inapoi sau sa-l duca pe el cat mai repede la ele.

"In clasa, copiii au ramas muti. Si cei mai nazdravani s-au oprit din a-si trage de cozi colegele de banca, cei mai galagiosi au tacut. Cel mai timid din clasa s-a ridicat si l-a imbratisat," a dezvaluie Maria Teresa Valente.

Italianca a dat cateva detalii si despre familia baietelului.

"Copilul este roman si locuia cu familia lui intr-o zona rurala, in apropiere de Manfredonia. Mama sa lucra in agricultura, pe camp, dar celorlalti copii nu le pasa de el," mai scrie italianca.

Mesaj emotionant al colegilor

In scrisoare, ea a amintit si de surpriza emotionanta pe care colegii de clasa i-au pregatit-o baietelului roman, dupa ce si-a spus povestea.

"In ziua urmatoare, ei au pregatit un poster pentru micul lor prieten, cu o inima uriasa, cu un mesaj simplu, dar profund: Te iubim!

Fiica mea plange, iar eu, de asemenea, sunt emotionata", a spus Maria Teresa Valiente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil orfan Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre