Povestea impresionanta a unui tata care nu isi va vedea fiica crescand. Ce amintire ii va lasa

/ / Modificat: 2018-11-13
Povestea impresionanta a unui tata care nu isi va vedea fiica crescand. Ce amintire ii va lasa

Un tata diagnosticat cu o tumoare rara si aflat in faza terminala s-a gandit sa-i ofere un ultim cadou fetitei sale in varsta de doar un an si jumatate. 

Italianul Andrea Bizzotto, in varsta de 33 de ani, vrea sa-si petreaca timpul pe care il mai are de trait scriind o carte pentru fiica sa, Giulia Grace. Cartea autobiografica va cuprinde cate ceva despre el, astfel incat fetita sa-l poata cunoaste asa cum a fost cu adevarat, chiar daca nu va mai fi alaturi de ea.

"Ceea ce imi va lipsi cel mai mult va fi fetita mea, Giulia Grace. Nimeni de pe lumea asta nu merita sa fie diagnosticat cu o tumoare incurabilă la 33 de ani. Meritam sansa de a-mi creste si a-mi educa fetita, de a o duce la scoala in prima ei zi, de a-i pregati mancarea preferata, de a calatori cu ea. Mi-as fi dorit sa am sansa de a-i lasa o amintire reala cu mine, nu doar o inregistrare video si o carte”, a povestit Andrea, potrivit ziarului "Il Mattino di Padova."

Andrea Bizzotto a fost diagnosticat cu sarcom sinovial de gradul trei chiar inainte de nasterea fiicei sale, iar medicii i-au mai dat doar cateva luni de trait.

"Am trecut prin 30 de sedinte de radioterapie si am facut patru serii de terapii chimio adjuvante, dar dupa un an si jumatate erau metastaze,” a explicat el.

Toti banii care se vor aduna din vanzarea cartii vor ajunge la fetita sa, Giulia Grace.

„Giulia, tu esti cel mai important si mai pretios lucru din viata mea. Esti persoana pe care o iubesc cel mai mult. Sunt mandru ca sunt tatal tau. Nu sunt scriitor, dar nu sunt analfabet si aceasta carte reprezinta o mica parte din ceea ce sunt si am fost. Sper ca intr-o zi sa o citesti si sa poti intelege. Te iubesc, Giulia Grace." Acesta este un singur pasaj din cartea pe care Andrea o scrie pentru micuta lui.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata Tata bolnav Carte

Articole recomandate

Citeste si despre