Povestea emotionanta a femeii cu COVID care a nascut, desi era intubata: "Mi-am zis ca nu pot depasi asta"

/ / Modificat: 2020-04-28
Povestea emotionanta a femeii cu COVID care a nascut, desi era intubata:

O femeie insarcinata, din Ohio, Statele Unite, infectata cu noul coronavirus a nascut in timp ce se afla in coma, fiind tinuta in viata doar de aparate.

Megan Sites, 27 de ani,  insarcinata in sapte luni cu al doilea copil, a inceput sa dezvolte dificultati de respiratie. Ea fost dusa de urgenta la spital si intubata in timp ce era constienta, scrie Daily Mail.

"In mai putin de 24 de ore, starea mea de sanatate s-a agravat. Am avut momente in0 care am cedat nervos. Mi-am zis ca asta e, ca nu o sa pot depasi asta. Ma durea totul, cand  respiram, cand ma miscam, cand tuseam, totul durea," a povestit femeia.

A nascut, desi era intubata

Cateva zile mai tarziu, sotul ei a primit vestea ca plamanii femeii cedasera si era nevoie sa fie ventilata mecanic pentru a putea ajunge cu sarcina la 30 de saptamani. Dar dupa numai 20 de minute a fost sunat si anuntat ca starea lui Megan s-a agravat, medicii fiind nevoiti sa recurga la operatia de cezariana cat mai repede pentru a-i salva viata. 

Femeia a nascut la 29 de saptamani si sase zile, iar bebelusul a fost transferat la o sectie de terapie intensiva neonatala. Medicii spuns ca baietelul nu a fost infectat cu coronavirus.

Dupa cinci zile, ea s-a trezit, fara ca macar sa stie ca a nascut. Potrivit medicilor, femeia se recupereaza si se va putea intoarce acasa peste aproximativ patru saptamani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Cezariana Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre