Povestea copilului crescut intr-o cutie de pisici. Cum l-au torturat parintii sai

/ / Modificat: 2019-11-15
Povestea copilului crescut intr-o cutie de pisici. Cum l-au torturat parintii sai

O instanta din Singapore a publicat imagini cu o cusca pentru pisici in care era tinut un baietel de 5 ani, care a fost torturat in repetate randuri de parintii sai. Intr-un final, acestia l-au omorat, turnand pe el apa clocotita.

Parintii, ambii in varsta de 27 de ani, sunt acuzati ca si-au ucis fiul dupa ce au turnat apa clocotita peste el, potrivit Daily Mail.

In prima zi a procesului instanta a prezentat detalii cutremuratoare. Baietelul in varsta de cinci ani a fost tinut intr-o cutie pentru pisici si torturat cu linguri incalzite si clesti, timp de cateva luni, inainte de a muri.

Mama neaga ca si-a omorat copilul

La trei zile de la deces, mama a declarat politiei ca nu a vrut sa-si omoare copilul, ci doar sa-l pedepseasca.

cusca

"Nu aveam intentia sa torn apa fierbinte pe el, daca nu avea o atitudine rea fata de mine. Am vrut doar sa ii dau o lectie. Daca as fi avut intentia sa-l omor, as fi ucis si ceilalti copii. Toti sunt in siguranta si nu ii bat. Ca mama, nu as avea inima sa-mi ucid propriul copil," a spus Azlin Arujunah.

La proces au fost aratate imagini cu arsurile si taieturile baiatului, ce avea leziuni inclusiv la nivelul fetei si scalpului.

Printre leziunile ingrozitoare suferite de copil sunt si arsuri de gradul doi si trei, care acopera 75% din corpul sau, leziuni renale acute, deshidratare, nasul fracturat si taieturi pe fata.

O familie l-a adoptat pe baietel imediat dupa nastere, dar cativa ani mai tarziu s-a intors la familia biologica.

Politia examineaza sanatatea mintala a parintilor. Cei doi refuza sa admita ca si-au ucis baiatul, iar procesul continua.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Singapore Deces

Articole recomandate

Citeste si despre