Poveste socanta la spitalul din Targu-Jiu: "A lovit-o pe mama pe spate si pe burta ca sa nu mai planga"

/ / Modificat: 2020-04-10
Poveste socanta la spitalul din Targu-Jiu:

Fiica unei femei in varsta de 39 de ani, care a incetat din viata din cauza unei boli incurabile, sustine ca o asistenta de la Spitalul de Urgenta din Targu-Jiu ar fi lovit-o de mai multe ori pe mama sa pentru ca plangea din cauza durerilor.

"Mama mea a fost luata cu salvarea pe 5 aprilie 2020 si dusa la Spitalul de Urgenta din Targu-Jiu. Acolo a fost dusa la Terapie Intensiva. (…) Mama avea cancer cu multiple metastaze in faza finala, nu avea putere sa ridice nici un pahar cu apa. A doua zi a fost adusa acasa, pe propria raspundere. Acasa ajunsa, a povestit bunicii mele ca nu i s-a oferit deloc apa, dar problema nu se incheie aici. Asistenta care se ocupa de mama mea, la un moment dat, vazand-o pe mama ca plange si geme de durere, a facut un sul dintr-un cearsaf si a lovit-o de nenumarate ori peste spate si burta, ca sa taca din gura, sa nu mai planga, pentru ca citez "n-am chef sa te aud cum plangi, pune-te o data sa dormi si gata, lasa-ma in pace, este mesajul pe care fiica femeii l-a trimis reprezentantilor SJU Targu-Jiu, preluat de gorjonline.ro.

Dupa acest mesaj, conducerea spitalului a inceput o ancheta pentru a stabili cine este asistenta acuzata si cum s-au desfasurat lucrurile. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Asistenta Ancheta

Articole recomandate

Citeste si despre