Pasta de dinti din China pune pe jar Europa

Autoritatile din Romania sunt si ele in alerta dupa o atentionare venita din Spania referitoare la pericolul produselor contrafacute. Peste 90% din marfurile falsificate care intra pe piata autohtona provin din China.  Spania a trimis Romaniei o atentionare, dupa ce pe teritoriul acestei tari au fost descoperite zeci de mii de tuburi de pasta de dinti, purtand marca Spearmint sau Colgate, despre care se banuieste ca ar contine o substanta foarte toxica pentru organismul uman.

Presedintele Asociatiei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor ne-a declarat ca "o data ce un produs vine din China contrafacut, daca are identitate falsa, nimeni nu poate sa ofere nicio garantie. E pura loterie.

Produsul respectiv poate sa reprezinte un risc pentru populatie. Un produs cu identitate falsa vine de niciunde. in momentul in care i se atribuie o alta identitate, nu exista niciun control asupra lui". 

(Nicoleta Zaharia)  
Citeste tot articolul in: Adevarul
11 Iulie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul