Pana la 41 de ani a nascut 44 de copii. Coplesit de griji, sotul a parasit-o

/ / Modificat: 2020-07-02
Pana la 41 de ani a nascut 44 de copii. Coplesit de griji, sotul a parasit-o

O femeie din Uganda isi creste singura cei 44 de copii pe care i-a facut pana la varsta de 41 de ani. Sotul sau, cu 28 de ani mai in varsta, a parasit-o coplesit de griji si de situatie. 

Femeia se numeste Mariam Nabatanzi si a nascut primul copil la varsta de 13 ani. A adus pe lume gemeni, iar in urmatorii 23 de ani a mai adus pe lume alti 42 de copii, fiind, cel mai probabil, cea mai fertila femeie din lume, potrivit The Health Mania.

In prezent, Mariam isi creste singura copii si are mai multe joburi: este coafeza, decoratoare, mai lucreaza si la o distilerie, colecteaza si vinde fier vechi.

Mariam nu si-a dorit sa aiba atatia copii si, pe cand avea, 23 de ani si deja nascuse 25 de copii, i-a implorat pe medici sa o ajute, fiind ingrozita de fertilitatea sa uluitoare. Pastilele contraceptive i-ar fi putut cauza probleme de sanatate, asa ca bebelusii au continuat sa apara. A nascut gemeni de sase ori. Dupa ultima sarcina, a recurs la o interventie chirurgicala de indepartare a uterului si nu regreta decizia facuta.

Recent a aflat ca are o afectiune genetica din cauza careia este capabila sa poarte sarcini multiple.

Femeia a fost casatorita de familie la doar 12 ani, cu un barbat cu 28 de ani mai in varsta. In medie, familiile din tara ei au 5-6 copii, dar Mariam a batut orice record.

Sursa: digi24.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre