Orientarea sexuala poate fi deteminata inaintea nasterii
 

Parintii vor afla orientarea sexuala a copiilor inca din faza sarcinii! Asta in cazul in care nou nascutii sunt de sex barbatesc. Acestea sunt rezultatele cercetarilor efectuate la Brock University, din Ontario, Canada.

Cercetatorii au elaborat doua teorii privind dezvoltarea orientarii sexuale a oamenilor. Potrivit lor, un baiat este cu atat mai mult predispus spre homosexualitate, cu cat are mai multi frati mai mari cu care creste impreuna. Aceasta teorie a efectului fratelui mai mare este valabila doar pentru fratii de sange, cei adoptati nu au nici o influenta asupra orientarii sexuale. Concluziile au fost obtinute dupa studierea a 944 barbati, atat homosexuali, cat si heterosexuali.


Specialistii au vrut sa stie daca orientarile homosexuale genetice apar in timpul vietii. Astfel, ei au elaborat teoria efectelor prenatale, conform careia efectul fratelui mai mare este probabil rezultatul unei memorii materne, impregnate inca din timpul gestatiei viitorilor bebelusi de sex masculin.

Corpul femeii percepe fatul drept un corp strain, ceea ce stimuleaza secretia de anticorpi anti-masculini. Acestia actioneaza direct asupra creierului in formare al fatului, provocand orientarea spre homosexualitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul