O tanara din Braila a murit la o luna dupa nastere! Familia a avut un soc cand a aflat cauza decesului

/ / Modificat: 2019-11-06
O tanara din Braila a murit la o luna dupa nastere! Familia a avut un soc cand a aflat cauza decesului

Ana Maria, o tanara in varsta de 19 ani, din Braila, a murit la o luna dupa nastere, iar familia a aflat acum ca moartea fetei a fost cauzata de septicemie. 

Se pare ca medicii nu i-au indepartat toata placenta dupa ce a nascut, iar dupa cateva zile a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, scrie observator.tv. 

"Ea a nascut acum o luna, la nastere moasa sau doctorul nu a curatat-o cum trebuie. Acum, la autopsie s-a gasit o bucata de placenta lasata si a dat in septicemie. Plange cerul... La varsta de 19 ani inca o mamica, femeie, fată, a murit in urma indiferentei sistemului sanitar. Cate femei trebuie sa mai moara dupa nastere sau in timpul nasterii? Cate familii trebuie sa mai planga pentru erorile medicale? Celor care muncesc in sistemul medical, care nu aveati vocatie sau drag de aceasta meserie... lasati-va, nu mai nenorociti viteile altora, nu va ganditi ca veti plati petnru toate aceste nenorociri?," a fost mesajul postat pe Facebook de o prietena a tinerei care si-a pierdut viata.

In urma tinerei a ramas un sot rapus de durere si un copil care nu isi va cunoaste niciodata mama. 

Familia fetei a anuntat ca va depune plangere impotriva medicilor si asitentelor care au asistat-o la nastere si spera sa se faca dreptate in acest caz. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre