O profesoara are grija de fratele nou-nascut al elevului ei, deoarece mama se reface dupa Covid

/ / Modificat: 2020-05-07
O profesoara are grija de fratele nou-nascut al elevului ei, deoarece mama se reface dupa Covid

O profesoara din Connecticut (SUA) are grija de fratele nou-nascut al unui elev din clasa sa. Ea a primit un telefon de la mama elevului in varsta de 7 ani, care a anuntat-o ca era insarcinata in opt luni si fusese internata de urgenta cu simptome de Covid.

Bebelusul Neysel a implinit varsta de o luna in weekend, dar parintii nu au putut sa-l tina pana acum in brate.

Mama a fost in coma

Micutul ramane alaturi de profesoara Luciana Lira, care a acceptat sa aiba grija de el pana cand va putea merge acasa in siguranta. 

"Sper ca va fi foarte, foarte curand, pentru ca acesta este cel mai mare vis al meu. Ca acest copil sa-si intalneasca mama, tatal si fratele mai mare," a afirmat  Lira pentru CNN.

"Sunt foarte mandra ca a avut incredere sa ma sune. In afara de oricine altcineva a sunat-o pe profesoara fiului sau, probabil pentru ca simtea ca poate conta pe mine," a mai spus profesoara. 

Lira a povestit  ca starea mamei s-a agravat rapid. Ea a nascut mai devreme, prin cezariana, si a fost ventilata mecanic. 

Neysel s-a nascut pe 2 aprilie si a fost testat negativ pentru coronavirus. A venit pe lume cu cinci saptamani mai devreme si a cantarit putin peste doua kilograme, dar acum este perfect sanatos.

mama profes

Si tatal a fost testat pozitiv 

Cand a venit timpul ca bebelusul sa paraseasca spitalul, tatalui sau i-a fost teama sa-l ia acasa, ingrijorat ca si el ar putea avea coronavirus.

Lira, care este casatorita si are un fiu in varsta de 11 ani, s-a oferit sa ia copilul la ea acasa cateva zile, timp in care proaspatul tatic astepta rezultatul testului. 

"Doua zile mai tarziu, Marvin a primit rezultatul care era pozitiv. Multumesc Domnului ca am decis sa-l iau pe copil acasa la mine," a precizat Lira.

Parintii si-au cunoscut bebelusul online

Lira a avut frecvent sesiuni video cu mama pentru a-si putea vedea copilul dupa ce a iesit din coma. Zully si-a revenit dupa efectuarea unui tratament cu plasma.

Pe 25 aprilie, Zully a fost externata, dar era foarte slabita si nu era pregatita sa-si ia copilul acasa. 

 Lira a spus ca Neysel creste rapid. La un control recent cantarea aproape 7 kilograme, iar ea face o multime de fotografii si filmulete, ca familia sa aiba amintiri cu el din primele zile ale vietii. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara Covid - 19 Elev

Articole recomandate

Citeste si despre