O minora a anuntat la Telefonul Copilului ca vrea sa moara. In ce stare au gasit-o politistii

/ / Modificat: 2019-09-13
O minora a anuntat la Telefonul Copilului ca vrea sa moara. In ce stare au gasit-o politistii

O minora a sunat, joi noapte, la Telefonul Copilului si a discutat cu psihologul caruia i-a spus ca vrea sa moara si are motive sa recurga la acest gest.

In timp ce fata discuta despre acest subiect, politistii Capitalei au identificat-o intr-o satare precara de sanatate. Era somnolenta pentru ca inghitise mai multe pastile.

"In seara de 12 septembrie, Politia Capitalei a fost anuntata de Asociatia Telefonul Copilului ca la acel moment se aflau in legatura telefonica cu o minora, care le-a spus ca vrea sa moara, ca are motive sa recurga la un gest care sa conduca la acest final. Psihologul care a interactionat cu fata a reusit sa o mentina in convorbire, timp in care a anuntat si Politia. Imediat au fost mobilizate mai multe echipe si au fost demarate verificari pentru identificarea locatiei in care se afla minora," informeaza Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Sursa: minora inghitise mai multe pastile

In acelasi timp, doi politisti s-au deplasat in call center, de unde transmiteau detalii echipelor din teren, mai ales ca fata nu a dat detalii despre locul in care se afla. Asa, minora a fost identificata intr-un apartament situat pe raza Sectorului 4.

"Nu a fost necesara patrunderea in forta pentru ca tanara a deschis. Era constienta, somnolenta si intr-o stare de sanatate precara," mai arata politia.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, minora are 17 ani si inghitise mai multe pastile.

Minora a fost transportata cu ambulanta la spital, unde a ramas in grija medicilor. In cautarea fetei au fost implicaţi politisti din 3 sectoare ale Capitalei, intreaga operatiune fiind incheiata in aproximativ 45 de minute.

Cu ce se ocupa Asociatia Telefonul Copilului

Asociatia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, al carei scop este acela de a proteja copiii impotriva incercarii de incalcare a drepturilor lor, impotriva oricarei forme de abuz. Operatorii ofera asistenta gratuita prin intermediul liniei telefonice 116 111.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Telefonul copilului

Articole recomandate

Citeste si despre