O mama si copilul ei cu sindrom Down infectati cu COVID-19, tratati impreuna

/ / Modificat: 2020-04-09
O mama si copilul ei cu sindrom Down infectati cu COVID-19, tratati impreuna

In razboiul cu coronavirusul se castiga si batalii care aduc o raza de sparenta in sufletele tuturor. Ca si cea pe care spera sa o castige o mama si fiul ei, care lupta impreuna acestui virus crunt.

Femeia a fost internata la un spital din Madrid, sfatuita de medicul de familie, pentru ca suferea de pneumonie cauzata de coronavirus. 

Fiul sau cel mic, cu sindrom Down, a fost lasat acasa in grija fratelui fratelui. Insa a inceput sa faca febra si pentru ca starea lui s-a agravat a fost dus la spital, o unitate speciala pentru persoanele cu sindrom Down, potrivit El Mundo.

Afland ca si mama sa este infectata cu coronavirus si internata, medicii au recomandat ca pacientul sa fie transferat in acelasi spital pentru a putea fi alaturi de cea care i-a dat viata.

Conducerile celor doua unitati au organizat o operatiune astfel incat mama si fiul sa fie ingrijiti in acelasi spital.

Tratati in acelasi salon

Medicii spitalului din Madrid au decis ca cei doi sa imparta acelasi salon. Ei au grija unul de celalalt si spera sa invinga coronavirusul.

"De cand este cu mama sa se simte mult mai bine, mai calm si mai plin de viata," spune asistenta lui Pedro Pablo.

"Alaturi de mine este foarte fericit. Pentru ca vazandu-si mama langa el il linisteste si stie cat de departe poate ajunge," a spus si mama lui, de pe patul de spital.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sindrom Down Mama si fiu Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre