O mama si-a torturat fetita prin injectare cu inalbitor si sapun lichid, pentru ca nu putea sa o iubeasca

/ / Modificat: 2019-02-20
O mama si-a torturat fetita prin injectare cu inalbitor si sapun lichid, pentru ca nu putea sa o iubeasca

O mama din Istanbul, Turcia, a marturisit ca si-a torturat fiica in varsta de o luna prin injectarea cu inalbitor si sapun lichid. Chinul copilei a inceput la cateva saptamani dupa ce a venit pe lume si a durat cateva luni, scrie hurriyetdailynews.com.

"Nu simteam nicio afectiune pentru ea, asa ca am vrut sa o omor," a declarat Eylül Miray, in fata unui tribunal din Istanbul.

Sotul femeii nu a stiut nimic despre ce se intampla cu fetita, pana intr-o zi cand a inceput sa-i iasa sange din urechi si ombilic. Tatal a umblat cu micuta din spital in spital, pentru ca medicii nu puteau sa-si explice simptomele si sa puna un diagnostic.

A mai fost retinuta de doua ori

Prima oara cand femeia a fost luata la intrebari de politie a fost atunci cand fetita a ajuns la spital cu fractura craniana, pe cand avea 9 luni. Medicii au suspectat-o atunci pe Eylül Miray si au sesizat autoritatile.

cihn-fetita

Femeia, care mai are doi copii, a fost retinuta de doua ori, dar a fost eliberata din cauza lipsei de probe. Dar, pe 15 februarie, mass-media din Turcia a anuntat ca aceasta a fost arestata in cele din urma, dupa ce a marturisit fapta teribila.

In ciuda incercarii grele prin care a trecut, fetita, care acum are 1 an si cinci luni, se recupereaza si se afla in grija tatalui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre