O fetita de numai 11 ani a nascut! Socul pe care l-au avut parintii cand au aflat cine este tatal

/ / Modificat: 2019-11-08
O fetita de numai 11 ani a nascut! Socul pe care l-au avut parintii cand au aflat cine este tatal

O fetita in varsta de 11 ani a socat medicii. Aceasta a ajuns la spital cu dureri de stomac, dar de fapt, doctorii au constat ca era insarcinata si a nascut un  baietel perfect sanatos. 

Copilul a venit pe lume la spitalul Virgen de la Arrixaca din orasul Murcia din sud-estul Spaniei, scrie Daily Mail.

O fetita de 11 ani a nascut pe neasteptate

Tatal micutul este chiar fratele mamei sale, un  adolescent in varsta de 14 ani si nu exista dovezi ca ar fi fost vorba de un viol.

Atat parintii celor doi minori, cat si fata, au declarat ca nu stiau nimic despre sarcina, crezand ca ea sufera de probleme intestinale, potrivit rapoartelor locale. 

spania

Surse din ancheta au spus ca fratele avea 13 ani cand sora sa a ramas insarcinata si nu poate fi sanctionat, pentru ca nu are varsta necesara pentru a fi judecat. Parintii, insa, risca sa fie trasi la raspundere de autoritati si pot primi sanctiuni penale

Politia vrea sa stabileasca circumstantele in care s-a intamplat incestul si va apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatal nou-nascutului. 

Conducerea spitalului a precizat ca atat mama cat si bebelusul "se descurca bine," dar este un caz "absolut exceptional."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita a nascut Spania

Articole recomandate

Citeste si despre