O fetita de 8 ani, rapita de un cuplu, dupa ce micuta a fugit de acasa dupa o cearta cu parintii

/ / Modificat: 2020-07-13
O fetita de 8 ani, rapita de un cuplu, dupa ce micuta a fugit de acasa dupa o cearta cu parintii

O fetita in varsta de 8 ani, care fugise de acasa dupa o cearta cu parintii, a fost rapita, abuzata si ucisa de un cuplu, pe insula Sahalin. 

Ultimele momente cu Vika în viata au fost filmate. Cei doi rapitori au vazut-o pe trotuar pe copila si au luat-o cu masina lor. Dupa trei zile, ei au mers la politie si si-au recunoscut crima.

Dupa ce a fost data disparuta de parinti, peste 500 de oameni s-au oferit voluntari pentru a cauta Vika, fetita fiind data disparuta luni, dupa ce a fost surprinsa de camerele de supraveghere mergand singura pe marginea drumului, pe trotuar.

Micuta incerca sa ajunga la prietenii ei din orasul în care locuia cu familia, Novo-Aleksandrovsk, pe insula Sahalin, insula din Pacific, la nord de Japonia, care apartine Rusiei.

Vika a fost disparuta trei zile, pana cand o femeie de 32 de ani s-a dus la Politie si a spus ca ea si sotul ei au luat-o pe fata cu masina. Cuplul a fost identificat ca Igor si Kristina Dvornikov, iar politistii au publicat imagini cu cei doi suspectati de oribila crima, scrie Daily Mail.

Barbatul i-a spus sotiei sale ca va „ataca” fata si „femeia nu a facut nimic pentru a-l opri, pentru ca era prea speriata de el”, potrivit unei surse de politie. Fata a fost violata si sugrumata cu o punga de plastic. A murit luni, în ziua în care a disparut, a declarat surse din politie.

Kristina Dvornikov le-a aratat politistilor si locul unde a fost ascunsa fetita. Sotul ei a negat initial toate faptele, dar ulterior a recunoscut rapirea, abuzul sexual si uciderea copilei, mai spuns surse ale politiei ruse.

Sursa: https://observatornews.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre